Noble House 2 is klaar!
Door: Engely
Blijf op de hoogte en volg Engely
21 April 2009 | Nederland, Bosch en Duin
Hierbij de foto van Shivangi en Bishnu, twee kinderen met down syndroom die ik vorig jaar in een kooi aantrof. Zij worden nu in de daycare van ons nieuwe opgeknapte centrum opgevangen. Twee kleine meisjes van 2 en 3 jaar die nu al aan elkaar zijn verknocht .Nog twee andere kinderen staan te wachten om uit hun schrijnende situatie gehaald te worden.
We zetten door en gaan verder!! Ook 12 kleine kinderen van rond de 4 jaar zitten nu nog in de gevangenis en wachten op een plaatsje in het huis wat we voor hen hebben gehuurd.
We kunnen het nog aan en zijn blij als er nieuwe sponsors worden gevonden zodat we nog meer kinderen kunnen helpen.
Morgen 22 april is het nationale kinderdag en misschien dat we hier even bij stil kunnen staan. Kinderen die zonder onze hulp geen toekomst hebben.
U kunt mij bereiken op Engely@orange.nl en voor verdere informatie staat alles op de website
met dank,
Engely
21 April 2009 - 15:12
Ankie En Arie:
Geweldig werk!
Succes verder! -
21 April 2009 - 15:22
Ans V:
Engely, gefeliciteerd met alles wat je tot nu toe bereikt hebt. -
21 April 2009 - 16:08
Tjeerd De Lange:
Engely je bent echt een engel met al je goede werk.
Gefeliciteerd met deze nieuwe mijlpaal. -
21 April 2009 - 17:09
Trees:
GEWELDIG!!
Wat ontzettend fijn dat die kinderen nu goed worden opgevangen!
Vriendelijke groeten. -
21 April 2009 - 19:14
Thea En Wim Los:
Vriendelijk bedankt voor dit goede bericht. We zijn blij dat jij en jouw man deze initiatieven nemen en dat wij jou mogen supporten. -
21 April 2009 - 20:55
Co En Corrie:
VAN HARTE GEFELICITEERD MET DIT 2E NOBLE HOUSE!!!!
zijn jullie 28 juni ook bij Rene Veldt in Heiloo?
groetjes
Co en Corrie -
21 April 2009 - 21:04
Ton:
Goed nieuws is gelukkig ook nieuws. Is dit niet iets voor het Zeistermagazien? www.zeistermagazine.nl van Steven Spaargaren (spaargaren.com@wanadoo.nl) Succes.
Kinderen met het syndroom van down zijn erg lief en verdienen een warm nest.
22 April 2009 - 00:06
Marius De Beer :
Zeer gefeliciteerd met weer een nieuwe mijlpaal voor Noble House!
We zijn blij dat we een financieel steentje (vanuit de verte..) kunnen en blijven bijdragen.
Laat maar weten wanneer je weer eens wil kletsen. Heb een paar gedachten over nieuwe sponsors en communicatie partners.
Hartelijke groeten,
Marius
(de Beer Stichting) -
22 April 2009 - 05:01
Monique En Rolf:
Een driedubbel proficiat voor jullie werk! Niemand weet zo goed als ik hoeveel kinderen er op hulp wachten om een leefbaar leven te krijgen. Chapeau voor jullie ! -
22 April 2009 - 05:54
Hans En Harriët:
Hartstikke mooi nieuws ! Van harte gefeliciteerd met Noble House 2 ! -
22 April 2009 - 09:43
Jan Rozenbroek:
Hoi Engely, wat een geweldig nieuws! super gefeliciteerd. Mooi om te lezen dat jouw bijdrage aan de goede zaak zo direct leidt tot zo'n concreet resultaat. Ik krijg er veel positieve energie voor terug!! Liefs, Jan -
22 April 2009 - 17:40
Ingrid :
ongelofelijk goed zeg, zou het niet kunnen al dat leed onder ogen te zien, maar door jullie zien wij ook die wereld die gezien moet worden en geholpen wordt door jullie enorme inzet en doorzettings vermogen.
xxx
23 April 2009 - 09:12
J V Der Meer , AD/UN:
Ik zal hier weer een berichtje van maken voor onze krant. Gefeliciteerd met dit nieuwe succes! -
23 April 2009 - 19:19
Tryntsje:
Hallo Engely,
Wat een geweldig en hartverwarmend nieuws. Van harte gefeliciteerd met Noble House 2
Hartelijke groet van Tryntsje -
23 April 2009 - 19:54
Caroline & Jeffrey:
Engely, felicitaties zijn op zijn plaats. Fantastisch wat jullie tot nu toe allemaal gerealiseerd hebben daar. Mensen zoals jij maken het verschil!!! -
29 April 2009 - 06:52
Ria Wiesemann:
Gefeliciteerd Engley!
Ik ben blij dat het broertje van Anjana is opgevangen! Wat een schattige meisjes op de foto!
veel liefs